דגי דניס בתנור – אילנה לוי

מצרכים:
5 דגי דניס נקיים, לאחר השרייה במיץ מלימון טרי ומלח.
חצי כוס שמן זית
חופן כוסברה קצוצה
חופן טימין קצוץ
חופן עלי רוזמרין
חופן שקדים מלובנים
שיני שום טרי לפי הטעם
לימון חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס
מלח
צ'ילי טרי פרוס

אופן ההכנה:
לסדר את הדגים בתבנית אפייה
לשפוך מעליהם שמן זית ולפזר את כל עשבי התיבול והתבלינים.
לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד שהדגים מזהיבים.