דגי דניס על האש

4 דגי דניס - לחרוץ בהם שני פסים בכל צד
למרוח את הדגים ברוטב שכולל:
רבע כוס שמן זית
מעט פלפל שחור
רבע כוס מיץ מלימון טרי
להניח חצי פרוסת לימון על כל דג

לחמם היטב את המנגל, למרוח את הרשת במעט שמן
למרוח היטב את הדגים ברוטב ולעטוף כל דג בנייר כסף. להניח על הרשת עד לצלייה.
כאשר הדג מוכן, לשפוך עליו את המרינדה ולפזר כוסברה קצוצה.
חומרים למרינדה:
חצי כוס מיץ תפוזים טרי
חצי כוס מיץ לימון טרי
מעט יין לבן או יין בלסמי איכותי
כף ג'ינג'ר מגורד
חצי כוס שמן זית
כפית חרדל
4 שיני שום כתושות
רבע כוס כוסברה קצוצה
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
כפית שטוחה פלפל שחור