דגי דניס על מצע עגבניות ופלפלים

מצרכים:
4 דגי דניס
3 עגבניות רכות, קלופות ופרוסות
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
2 פלפלים אדומים חריפים פרוסים דק
1 לימון כבוש פרוס
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס פטרוזילה קצוצה
חצי כוס שמן זית
חצי כוס שמן קנולה


תערובת תבלינים שמספיקה למספר מנות- לערבב ולשמור:
כף טימין יבש
כף רוזמרין יבש
כפית פלפל שחור גרוס דק
כף שום יבש פרוס
כפית כמון
כפית שטוחה כורכום
כף פפריקה גרוסה
כף גרגירי כוסברה כתושים
כפית מלח
1 ראש שום מקולף

אופן ההכנה:
לחמם במחבת מעט שמן זית ומעט שמן קנולה. להוסיף את העגבניות עד שמתרככות, אח"כ את כל סוגי הפלפלים, את הכוסברה , את הפטרוזילה.
אם צריך להוסיף שמן במהלך הטיגון.
לכבות את האש.
להניח בתבנית את רוטב העגבניות-פלפלים עם הלימון הכבוש.
לחרוץ בכל נתח  2 פסים בכל צד, לערבב את התבלינים עם שמן הזית ושמן הקנולה שנותרו ולמרוח את הדגים.
להניח את הדגים על מצע העגבניות ולהוסיף את שיני השום.
לאפות בתנור כחצי שעה על חום בינוני גבוה עד להזהבה.