דג מרוקאי חריף - בטי פריינטה

מצרכים:
6-8 פילה דג – אפשרי דניס או כל דג אחר. אפשרי גם נתחי טונה
2 גמבות חתוכות לרצועות
2 פלפלים אדומים חריפים חתוכים
10 שיני שום קלוף
חבילה וחצי של כוסברה
2-3 לימונים כבושים
שלושה רבעי כוס שמן זית
כוס מים רותחים
מלח
2 כפות פפריקה מתוקה או חריפה
אופן ההכנה:
לחמם חצי כוס שמן זית בסיר ולטגן כ- 10 דקות את הגמבה, פלפל אדום חריף ואת שיני השום.
לקצוף חופן כוסברה ולפזר מעל לירקות.
לסדר את נתחי הדגים מעל הירקות ומעליהם להוסיף עוד חבילה של כוסברה קצוצה.
להוסיף לסיר כוס מים רותחים, מלח ולימונים כבושים.
לערבב רבע כוס שמן זית  עם הפפריקה, להוסיף לסיר ולבשל כ- 25 דקות.