דניס/מושט בתנור עם ירקות – בטי פריינטה

מצרכים:
מס' דגים לפי הכמות הרצויה – נקיים ושטופים.
2-3 גמבה, חתוכות לפרוסות שלמות דקות
2 פלפלים ירוקים חריפים פרוסים דק (לא חובה)
לימון אחד ללא קליפה, פרוס דק
6 שיני שום קלוף ופרוס
חבילה של כוסברה
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה

אופן ההכנה:
לסדר בתבנית את כל הירקות. לפזר עליהם שמן זית, מלח ופלפל גרוס.
לאפות ללא כיסוי בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 20 דקות.
תיבול הדגים:
לערבב בקערה חבילה של כוסברה קצוצה, שמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל שחור גרוס ופפריקה. לתבל את הדגים בקערה ולסדרם על הירקות האפויים. את הרוטב שנשאר להוסיף מעל.
לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות למשך 20 דקות.
להסיר את הרדיד ולאפות לעוד 10 דקות.