מתכון להרינג כבוש

 

 

 

 

 

שמלץ הרינג

שמלץ זה שמן   כלומר בתרגום חופשי הרינג שמן

העולם מתחלק לשני סוגי אנשים

הנמנעים שטוענים שהם לא אוהבים דגים מלוחים - מסכנים

או שאף פעם לא טעמו- ולכן לא יודעים כמה זה טוב

.או שטעמו מוצר מתועש נחות וקיבלו טראומה קשה.

ויש כמוני שמשתגעים על דג מלוח טוב

     שיש לי צינצנת של הסחורה האמיתית במקרר כל שאר המאכלים במקרר מתבטלים ונעלמים אל מול זיווה.

אני בהחלט שמחה לאכול אותה בוקר צהריים וערב עד שהיא תמיד מהר מידי ניגמרת

לכול המתקשים והנירתעים הגיע הזמן לשחרר תנסו

לכול המשוגעים כמוני הנה מתכון מנצח במיוחד בשבילכם

קצת טירחה נכון אבל שווה

אם אתם כמוני ותואכלו ממנה בוקר צהריים וערב זה גם ממש חסכוני 

 

 מתכון שמלץ הרינג

המתכון פשוט ,המוצרים יום יומיים אבל כמו כול מתכון "פשוט" חובה שכול המוצרים  שבו יהיו מאיכות טובה

תקפידו על שמן חמניות או תירס איכותי, פלפל שחור גרוס טרי וכמובן שמלץ הרינג משובח , כמו זה שתוכלו למצוא בחנות שלנו.

מעקרים צנצנת בגודל מתאים על ידי טבילתה במים רותחים ומייבשים

את ההרינג טובלים לכמה שניות לשטיפה זריזה במים קרים קרים -  משרים כחמש דק מוציאים ומייבשים במגבת נייר

הוראות מפורטות של עיבוד ההרינג והכנתו כבישה וגם צילומים להדגמת התהליך מצורפים במתכון הבא באתר- תחת הרינג כבוש הסרת עור ועיבוד

פורסים הרבה בצל לפרוסות דקיקות בעיגולים- הבצל סופג את טעמי השמן והדג וחשוב לא פחות מהדג במנה אז תהיו נדיבים איתו

בצל ירוק קצוץ דק

שמו חמניות או תירס איכותי

פלפל אנגלי , עלי דפנה- טעמם של התבלינים חזק ולכן לא להגזים 3-4 עלי דפנה 5-7 גרגירי פלפל

פלפל שחור גרוס - שמרגישים את הגרגירים- לא הטחון דק וחובה שיהיה טרי ועוקץ

מתחילים במלאכת ההרכבה - עובדים בשכוות .

בתחתית הצינצנת שכבות בצל ומעליו שכבות הרינג פלפל גרוס על דפנה פלפל אנגלי ומחסים בשמן , חוזרים באותה דרך על שכבות נוספת בצל תבלון ודגים

בסוף הצינצנת  משאירים מקום לבצל הירוק הקצוץ הוא האחרון שניכנס וממלא עד לסוף הצינצנת ,ואת הכל לכסות עד למעלה בשמן

יישמר במקרר עד שבועיים. וייגמר הרבה לפני

על לחם איכותי עם קצת חמאה או ככה מהצינצנת  מושלם כמו שהוא . 

תהנו

בחנות שלנו לב ים מרקט חדרה אנחנו מוכרים מבחר איכותי של דגים מלוחים כבושים ומעושנים 

וכמובן דגי מטיאס והרינג מהחבית

להזמנה התייעצו עם איש הקשר בעת ביצוע ההזמנה.