סלמון טרי ברוטב חרדל ודבש - שרון חדד

<p><strong>מצרכים:</strong></p>

<p>2 נתחי סלמון טרי</p>

<p>4 כפות דבש</p>

<p>2 כפות חרדל דיז'ון</p>

<p>6 שיני שום כתושות</p>

<p>מלח</p>

<p>פלפל גרוס</p>

<p><strong>אופן ההכנה:</strong></p>

<p>לערבב את הדבש, חרדל ושום לרוטב. לטבל במלח ופלפל גרוס לפי הטעם.</p>

<p>למרוח היטב את הדגים ולהנחי בתבנית אפייה על ניר אפייה.</p>

<p>את הרוטב שנשאר להוסיף מעל הדגים ולאפות כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות. לא לייבש</p>