פילה דג צרוב

מצרכים: 4 נתחי פילה דג חתוכים לחצי. למרינדה: רבע כוס שמן זית רבע כוס רוטב סויה איכותי רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק כפית חרדל 10 שיני שום קלופות ופרוסות דק כפית גרגירי כוסברה כתושה אופן ההכנה לחצות כל נתח פילה ולמרוח במרינדה. להשאיר כשעה לספיגת הטעמים. לחמם מעט שמן זית במחבת כבדה. לכסות אותו עד שיצא מעט עשן לסדר בכל פעם שני נתחי דג לצרו מצד אחד ולהפוך לצד השני. להגיש את כל נתחי הדג הצרובים במגש ולפזר מעל אגוזי קשיו קלוי ללא מלח ואגוזי מלך קצוצים. לקשט מעל עם עלי בייבי