פילה דניס ברוטב בלקני – איתמר אקוניס

<p>8 נתחי פילה דניס טריים<br />
 מחממים 5 כפות שמן זית בסיר סוטאז' גדול ומטגנים לפי הסדר:<br />
 <br />
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות<br />
4 גזרים חתוכים לחצאי טבעות<br />
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק דק<br />
8 שיני שום גדולות פרוסות<br />
10 זיתים שחורים חצויים ללא הגרעין<br />
 6 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות<br />
חצי שקית עלי תרד שטופים, קצוצים גס</p>

<p>בין ירק לירק ממתינים 3-4 דקות ומוסיפים את הבא אחריו</p>

<p>מוסיפים  2 כוסות מים רותחים, כפית כמון, מלח ופלפל לפי הטעם.<br />
מבשלים 15 דקות על להבה בינונית.<br />
 <br />
מכניסים את פילה הדניס לרוטב, כך שהרוטב יכסה אותם. מנמיכים את האש ומבשלים 40 עד 50 דקות.</p>

<p> </p>