פילה דניס צרוב – ילנה מורטוב

מצרכים:
6 נתחי פילה דניס
מעט שמן זית
כף תימין
כף רוזמרין
4 עלי מרווה קצוצים
4 כפות פטרוזילה קצוצה
4 כופות מיץ מלימון טרי
מלח גס
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים את כל התבלינים ועשבי התיבול.
מורחים את הדגים בשמן זית והדקים אליהם את תערובת התבלינים.
צורבים את הדגים במחבת טפלון חמה, מרוחה במעט שמן זית.
מניחים קודם את הצד עם העור לכ- 3 דקות, הופכים צד וצורבים עוד כ- 3 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עוד דקה.
מומלץ להגיש עם אורז או פירה ושעועית מבושלת