קציצות דגים מטוגנות של סבתא סוזן

מצרכים:
1 ק"ג חתיכות של פילה דג- אפשרי סוגים שונים של דג
2 שיני שום
פטרוזיליה קצוצה
ביצה אחת
פירורי לחם
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
להשרות את נתחי הדג במים ובחומץ. לשטוף ולסנן
לטחון את הדגים עם השום, פטרוזילה, מלח ופלפל
להעביר לקערה ולהוסיף ביצה ופירורי לחם ולטגן

להגיש מטוגן או ברוטב עגבניות

מצרכים לרוטב העגבניות:
קופסה של עגבניות מרוסקות
מלח
מעט שמן זית
מעט מיץ מלימון טרי

לחמם שמן זית בסיר, להוסיף את העגבניות, מלח ומעט לימון
להביא לרתיחה
להוסיף את הקציצות המטוגנות, לבשל כמה דקות ולהפוך צד