שמוליק ורונית לוינגר- מייסדי חברת לב ים תמונה מהשטח בעת איכלוס כלוב דניסים חדש בחווה

אודות לב ים

הסיפור המופלא של חברת לב ים - חברה לגידול שיווק והפצת דגים טריים
הוא סיפור של תשוקה לים
סיפור של חזון להפוך את כדור הארץ למקום טוב יותר ומזין יותר
סיפור ציוני של הגשמה והפיכת החלום למציאות על אף האתגרים הרבים בדרך.

דר' שמוליק לוינגר, רופא עיניים מצליח, אהב מאז ומתמיד את הים, אהב לדוג, לצלול, לשוט.
המסע החל בשלהי שנת 2011 כאשר החליט להקים כלוב לגידול דגי דניס במכמורת.
שמוליק, יזם ואוהב ים בנשמתו, התלהב מההזדמנות ויצא למסע להגשמת החלום .

מספרים על שמוליק שהוא הרופא הכי טוב בין הדייגים והדייג הטוב ביותר בין הרופאים

אבני דרך בחיי לב ים
2011 – הקמת כלוב ראשון לגידול דגי דניס במכמורת
2013 – הקמת חברת שיווק והפצה שנוסדה מתוך האתגר למכור את דגי הדניס בלבד
2013 – הקמת בריכת דגים בבית השיטה לגידול דגי אמנון, קרפיון, בורי, בס. המהלך נבע מתוך הצורך לספק סל מלא של מוצרים עבור הלקוחות
2014 – חברת השיווק מתחילה לייבא דגים טריים: סלמון, לברק, טונה ומרחיבה את סל המוצרים והפתרונות עבור לקוחותיה
2016 –הרחבת חקלאות ימית באמצעות רכישת חברת דג סוף שגידלה דניס ודגי בריכות באשדוד

חברת לב ים (הצגה ויזואלית)
לב ים שיווק והפצה עוסקת ביבוא, שיווק והפצת דגים טריים לכל הארץ

חברת שיווק ביפו
מרלו"ג ומרכז הפצה בפארק
מפעל מיון, עיבוד ואריזה בבית השיטה
אתר אונליין למכירת דגים טריים
חנות המפעל בחדרה
שוק מקצועי מסעדנות, הסעדה
שוק קמעונאי רשתות, חנויות מתמחות

לב ים חקלאות ימית ישראלית, מתמחה בגידול דגים בטכנולוגיות חדשניות המחקות את סביבת הגידול הטבעית של הדגים, תוך שליטה ופיקוח וטרינארי הדוק בכל מחזור חיי הדג

גידול דגי דניס במכמורת
גידול דגי מים מתוקים/בריכות בכפר רופין רופין חמדייה
גידול דגי דניס באשדוד

החזון שלנו
להיות חברה מובילה במתן פתרונות חדשניים לאספקת דגים טריים לשווקים וללקוחות השונים בארץ ומחוצה לה. ברצוננו לעמוד בקדמת הטכנולוגיה בפיתוח זנים חדשים של דגי ים ובריכות בישראל. הים הוא השדה האחרון שנותר לנו בכדור הארץ, ברצוננו לקחת חלק בהפיכתו למשאב המספק מזון על Super Food לאדם תוך שמירה על ערכי הטבע והסביבה.

הערכים על פי הם אנחנו פועלים
חדשנות היא ערך עבורנו, ברצוננו להיות בקדמת הטכנולוגיה בפיתוח זנים חדשים של דגים ובגידול דגים בתנאים הקרובים ביותר לתנאי הטבע, תוך הקפדה על שליטה ובקרה בכל מחזור חיי הדג ושרשרת הערך עד לבית הצרכן.
להוביל בחדשנות מוצרית ובפתרונות עבור מגוון הצרכים של לקוחותינו בשוק הקמעונאי ובשוק המקצועי בארץ ומחוצה לה.
לפעול באופן מתמיד לספק מזון טרי ובריא במחיר שווה לכל נפש לכלל הצרכנים.
לספק מגוון רחב של מוצרים טריים ואיכותיים ללקוחותינו.
לנהל עסקים ביושרה ובהגינות עם ספקינו, לקוחותינו ושותפינו.
לשמור על תרבות ארגונית משפחתית, חמה ותומכת בעובדים.